Skip to content

C’est la vie … toujour parchive

Martie 19 2011

Foarte multi oameni vorbesc despre adaptabilitate/ flexibilitate ca fiind o trasatura fara de care nu poti reusi. E obligatorie. Si eu cred cu tarie acelasi lucru. Bine, nu neaparat foarte ferm. De fapt, nu tin cu dintii de acest subiect si daca imi sunt prezentate cateva argumente interesate e chiar posibil sa schimb macazul. Dar divaghez.

Revenind la adaptabilitate, intr-adevar e o aptitudine utila – tinand cont ca te adaptezi la niste scenarii care nu sunt create de tine. Pur si simplu, alegi doar din ce ai la dispozitie, de multe ori crezand ca alea sunt singurele optiuni pe care le ai. Interesant e ca multe progrese si schimbari de paradigme s-au facut datorita oamenilor care au refuzat sa se schimbe si au creat propriul lor sistem.

In jocurile de carti e un cliseu ghidus care imi place „you play the hand youre dealt”, cliseu ce sugereaza sa nu te plangi ca nu ai cea mai buna situatie si sa dai tot ce e mai bun din tine in contextul ala. Eh, metafora asta iti propune accepti cartile pe care le-ai primit pentru ca nu ai alte optiuni. Nu sunt de acord cu asta pentru ca, uneori, e mai bine sa schimbi jocul daca nu iti convin cartile.

(foto: ccarlstead)

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: