Skip to content

Prindem si noi ceva la japca?

iunie 18 2010
tags: ,

Intru intr-un sediu ING saptamana trecuta, cu o depunere in program. Ma asteptam ca la ATM-ul lor pentru tranzactii numerar sa pot efectua si depuneri sau plati, chiar daca nu am cont si card la ei. Depunerea pana la urma este o operatiune simpla, in care pui banii, scrii numarul de cont si dai OK.

Se pare ca ma asteptam prost.

Curios din fire, ii explic unui reprezentant de-ai lor ce vreau sa fac si astept solutia. Care vine: va facem acum cont si card la noi, pe loc, dupa care dvs. puteti efectua depunerea. Surprins, reformulez cererea: adica nu pot face fizic, in agentiile voastre, o plata sau o depunere catre cineva care are cont la ING, decat daca am eu cont la ING? Da, vine raspunsul implacabil, sau rugati un prieten cu cont sa va ajute.

Haide ma, chiar asa? Care e geniul din banca voastra care a avut ideea asta de a aduce clienti noi cu japca? Adica eu va rog cu bani* si asta e raspunsul vostru?

–––-

* in momentul in care depui bani intr-o banca, chiar daca titularul contului e persoana fizica, dai bani bancii indirect – depozite over-night, schimburi valutare, rezerve minime si alte ghidusii financiare pe care le mai fac ele. Ce, credeati ca bancile fac bani doar din dobanzi si comisioane? 🙂

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: